Krevet Monca

Novo

Svu našu robu šaljemo za  sva mesta u Srbiji po veoma povoljnim cenama.

Rokovi isporuke su minimalni, najbolje proveriti u našem prodajnom salonu.

Cena bajcovanja je besplatna! Pokrivna PU farba crna i bela se doplaćuju 3000,00 za krevet samac, 6000,00 za bračni krevet. 

Detaljnije

44 990,00 RSD

Kvalitetan, masivan i veoma izdržljiv krevet koji će sigurno trajati više decenija! Krevet je izrađen od punog drveta-parene bukve. Podnice kreveta (patos levice) su takođe od parene bukve. Bračni kreveti imaju petu nogu na sredini kao ojačanje. Lakiran je POLIURETANSKIM LAKOM (najkvalitetniji lak za drvo), koji retko koji proizvođač nudi u svojoj ponudi. Završna obrada samog kreveta  je vrhunskog kvaliteta, veoma je prijatna i glatka na dodir, veoma  lako se održava. POLIURETANSKI LAK je garancija  da će boja i sam lak trajati dugi niz godina pa čak i decenija. Može se poručiti u 11 boja-bajcova po istoj ceni: natur bukva, beli bajc, pokrivna bela boja, mundus trešnja, oranž trešnja, chery, mahagoni, orah, wenge, crni bajc, crna pokrivna boja. Okov kreveta je metalni i svi šrafovi imaju mašinske hilzne (čaure) što mu daje dotadnu čvrstinu i garantuje da se krevet neće rasklimati i škripati. Takođe je pogodno što se krevet može sklopiti i rasklopiti beskonačno puta, to je zgodno u koliko se kojim slučajem selite ili krečite vašu spavaću sobu. Takođe nudimo mogućnost ugradnje fioka u svaki naš model kreveta. Može se  poručiti i vanstandadnih dimezija kao i u ekstra dužinama 210 ili 220.

Materijal Parena Bukva
Završna obrada Poliuretanski lak
Ocena 
2014-12-27

Dejan

veoma sam zadovoljan krevetom i uslugom. isporuka je bila u rekordnom roku. krevet je vrhunski izradjen od punog drveta i deluje stameno. uzeo sam ultimaxmemory dusek, koji toplo preporucujem. sve u svemu firma koja je ozbiljna konkurencija. sigurno cu kod njih uzeti jos koji komad namestaja. sve najbolje u daljem radu!

Napišite kritiku

Napišite kritiku

Related Products