Naddušeci Pronađeno je 5 proizvoda.

Naddušeci

Imate dušek i niste zadovoljni komforom koji vam pruža, a još nije vreme da ga zamenite novim, možete značajno da poboljšate njegova svojstva izuzetnim naddušecima Morpheus. Mogu biti idealan dodatak za obične i pomoćne krevete, kao i sofe i kaučeve na razvlačenje. Takođe ih preporučujemo i u slučaju da u bračnom krevetu imate dva dušeka, koja v...

Imate dušek i niste zadovoljni komforom koji vam pruža, a još nije vreme da ga zamenite novim, možete značajno da poboljšate njegova svojstva izuzetnim naddušecima Morpheus. Mogu biti idealan dodatak za obične i pomoćne krevete, kao i sofe i kaučeve na razvlačenje. Takođe ih preporučujemo i u slučaju da u bračnom krevetu imate dva dušeka, koja vam na spoju smetaju. Naddušek Morpheus se prilagođava krivinama vašeg tela i daje vam osećaj lakoće. Telo nije pod pritiskom, pa se cirkulacija poboljšava, što osigurava kvalitetniji san bez beskonačnog okretanja u krevetu u potrazi za udobnim položajem. Zahvaljujući navlakama sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom, naddušeci sem komfora pružaju i dodatnu zaštitu.

Više

Debljina Nadušeka 5 cm Sastav: - Memory Pena 4 cm debljine - Skidajuća ANTIALERGIJISKA i ANTIBAKTERIJSKA navlaka od visokokvalitetnog Streč platna koje u sebi ima Piling, Spanbond i Pollyfill vlakna. Navlaka se skida, ima rajsferšlus zatvarač sa 3 strane i može prati na 40º.

6 300,00 RSD
0 Review(s)
Na stanju

Debljina Nadušeka 7 cm Sastav: - Memory Pena 6 cm debljine - Skidajuća ANTIALERGIJISKA i ANTIBAKTERIJSKA navlaka od visokokvalitetnog Streč platna koje u sebi ima Piling, Spanbond i Pollyfill vlakna. Navlaka se skida, ima rajsferšlus zatvarač sa 3 strane i može prati na 40º.

8 500,00 RSD
0 Review(s)
Na stanju

Debljina Nadušeka 7 cm Sastav: - Sky Blue pena - Skidajuća ANTIALERGIJISKA i ANTIBAKTERIJSKA navlaka od visokokvalitetnog Streč platna koje u sebi ima Piling, Spanbond i Pollyfill vlakna. Navlaka se skida, ima rajsferšlus zatvarač sa 3 strane i može prati na 40º.

7 600,00 RSD
0 Review(s)
Na stanju

Debljina Nadušeka 4 cm Sastav: - Sky Cell Pena 4 cm debljine - Skidajuća ANTIALERGIJISKA i ANTIBAKTERIJSKA navlaka od visokokvalitetnog Streč platna koje je proštepano Pilingom, Spanbondom i Pollyfill vlaknima. Ima rajsferšlus zatvarač sa 3 strane i može prati na 40º.

4 990,00 RSD
0 Review(s)
Na stanju

Debljina Nadušeka 6 cm Sastav: - Sky Cell Pena 6 cm debljine - Skidajuća ANTIALERGIJISKA i ANTIBAKTERIJSKA navlaka od visokokvalitetnog Streč platna koje je proštepano Pilingom, Spanbondom i Pollyfill vlaknima. Ima rajsferšlus zatvarač sa 3 strane i može prati na 40º.

6 190,00 RSD
0 Review(s)
Na stanju
Prikazuju se 1 - 5 od 5 stavki