Krevet Harmony

Novo

Svu našu robu šaljemo za  sva mesta u Srbiji po veoma povoljnim cenama.

Rokovi isporuke su minimalni, najbolje proveriti u našem prodajnom salonu.

3Cena bajcovanja je besplatna! Pokrivna PU farba crna i bela se doplaćuju 3000,00 za krevet samac, 6000,00 za bračni krevet. 

Detaljnije

62 990,00 RSD

Krevet Harmony je potpunosti  napravljen po tehnici ”  Feng Shui”  što znači da će svaku spavaću sobu oplemeniti pozivitivnom energijom i pružiti lep ambijent za odmor.

Napravljen od najkvalitetnije parene bukve! Kvalitetan, masivan i veoma izdržljiv krevet koji će sigurno trajati više decenija. Podnice kreveta (patos levice) su takođe od parene bukve. Bračni kreveti imaju petu nogu na sredini kao ojačanje. Lakiran je POLIURETANSKIM LAKOM (najkvalitetniji lak za drvo), koji retko koji proizvođač nudi u svojoj ponudi. Završna obrada samog kreveta je vrhunskog kvaliteta, veoma je prijatna i glatka na dodir, veoma lako se održava. POLIURETANSKI LAK je garancija da će boja i sam lak trajati dugi niz godina pa čak i decenija. Može se poručiti u više od 10 boja-bajcova po istoj ceni: natur bukva, beli bajc, mundus trešnja, oranž trešnja, chery, mahagoni, orah, wenge, crni bajc... Okov kreveta je metalni i svi šrafovi imaju mašinske hilzne (čaure) što mu daje dotadnu čvrstinu i garantuje da se krevet neće rasklimati i škripati. Takođe je pogodno što se krevet može sklopiti i rasklopiti beskonačno puta, to je zgodno u koliko se kojim slučajem selite ili krečite vašu spavaću sobu. Takođe nudimo mogućnost ugradnje fioka u svaki naš model kreveta.

Trenutno nema komentara.

Napišite kritiku

Napišite kritiku

Related Products